BizOne öppnar kontor i Vietnam

Efter att framgångsrikt ha drivit BizOne Asia i Bankok under ett antal år, så har vi nu även öppnat upp i Vietnam – närmare bestämt i Ho Chi Min City (tidigare känt som Saigon). Detta gör vi av flera anledningar!

Vi har väldigt goda erfarenheter av vietnamesiska utvecklares tekniska kompetens, kulturellt fungerar vi väldigt bra tillsammans med en härlig framåtanda, sist men inte minst kan vi dra nytta av tidsskillnaden på ett sätt som är till fördel för oss och våra kunder. Det nya kontoret kommer ge oss möjligheter att erbjuda större och mer kostnadseffektiva hybridteam till våra kunder i Sverige och Thailand

Är ni intresserade och vill veta mer om hur vi kan hjälpa er organisation att bygga en bra och stabil leverans med seniora data engineers, Power BI utvecklare och möjlighet till driftsupport 24/7?

Kontakta oss 

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar