modern analytics plattform

Modern Analytics Platform

En modern datalagerlösning är en avancerad och sofistikerad lösning för att lagra och bearbeta stora mängder data, som stödjer såväl traditionell busines intelligence (BI), realtidsanalys som AI och ML.

Kontakta mig angående moderna analysplattformar!

datalagerlösning

Tjänster

Vad är en modern datalagerlösning?

En modern datalagerlösning är en högt avancerad och sofistikerad lösning för att lagra och bearbeta stora mängder data. Den ger en rad fördelar jämfört med traditionella datalagerlösningar, inklusive snabbare bearbetningshastigheter, mer effektiv datalagring och bättre skalbarhet. Moderna datalagerlösningar gör det också enklare att integrera data från en mängd olika källor, inklusive strukturerad och ostrukturerad data, och att utföra avancerad analys och maskininlärning.

Tjänster

Varför Modern Analytics Platform?

Genom att utnyttja moderna teknologier för datalagring kan organisationer få djupare insikter i sina data, fatta mer informerade affärsbeslut och slutligen driva bättre resultat.

modern analytics

Våra partners

Vi bygger moderna datalagerlösningar i molnet med lösningarna som ligger i framkant och ger våra kunder snabb nytta.

Microsoft Azure är väl integrerat med de flesta svenska företags användarhantering redan från start. Om ni använder er av Office 365 så finns era användare redan i Azure AD, vilket gör det enkelt att administrera säkerhet och policys. Microsoft har dessutom marknadens mest kompletta Data & AI lösningar, från Power BI till IoT och ChatGPT.

Grundarna av Databricks ligger bakom flera innovationer och koncept som ligger till grund för moderna datalagarlösningar och de fortsätter hela tiden att ligga i framkant och pusha sina konkurrenter. Spark, Deltalake, Data lakehouse för att nämna några av alla de lösningar som Databricks har utvecklat. Dessutom är deras lösningar otroligt kostnadseffektiva om man bygger dem på rätt sätt! Vårt ramverk Velocity, använder Databricks fullt ut.

Vill ni veta mer?
Kom i kontakt med oss

Kom i kontakt med oss så får du en timme gratis konsultation.